ponedjeljak, 20.9.2021.
Ivanec Lepoglava Bednja Klenovnik Donja Voća Maruševec
Naslovnica
Vijesti
Halo 92
Kultura
Sport
Zabava
Reportaže
Razno
Kolumne
Naslovnica
 
 
Web portal iPortal.hr: Opći uvjeti korištenja

Korištenjem bilo kojeg dijela iPortal.hr portala potvrđujete da ste razumjeli pravila korištenja i da prihvaćate sva aktualna pravila korištenja. Korisnici su dužni redovito pratiti pravila korištenja.

iPortal.hr sve sadržaje donosi u dobroj namjeri, a korisnici ih mogu koristi besplatno, osim u slučajevima kada je drugačije navedeno.

Sadržaji na iPortal.hr portalu su zaštićeni autorskim pravima. Neovlašteno korištenje sadržaja portala podložno je sudskoj tužbi.

iPortal.hr sadrži vanjske linkove na druge web stranice. Linkovi se objavljuju u dobroj namjeri i iPortal.hr ne odgovara za njihove sadržaje.

iPortal.hr se obavezuje štiti privatnost korisnika portala, osim u slučajevima nezakonitih aktivnosti korisnika. Osobne podatke dobivene prilikom registracije ili na druge načine neće prodavati ili davati na korištenje trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

iPortal.hr može povremeno korisnicima poslati vlastite obavijesti ili obavijesti sponzora.

Pravila za korištenje servisa (komentari, forum, chat)

iPortal.hr nije ni na koji način odgovoran za sadržaje koje kreiraju korisnici. Sva komunikacija na portalu je javna, a ne privatna.

iPortal.hr u načelu ne mijenja, cenzurira ili na bilo koji drugi način mijenja poruke koje ostavljaju korisnici. Korisnici su odgovorni za sav sadržaj poruka i korisnici prihvaćaju svu odgovornost koja može proizaći iz poruka.

iPortal.hr pridržava pravo uklanjanja bilo koje poruke s portala, ali nije dužan uklanjati poruke koje pojedinačni korisnici smatraju uvredljivim ili eksplicitnim.

iPortal.hr ne odgovara za trajnost poruka ili komentara.

Korisnici portala iPortal.hr se obavezuju da neće koristi portal za širenje sadržaja koji su u suprotnosti s zakonima Republike Hrvatske. Korisnici se obavezuju da neće koristi portal za širenje uvredljivih, vulgarnih, lažnih i eksplicitnih sadržaja, te sadržaja koji mogu biti okarakterizirani kao kršenje ljudskih prava.

Korisnici se obavezuju da će ostavljati komentare i poruke koji su sukladni temi koja se komentira.

Korisnik se obavezuje da neće koristiti portal za razmjenu materijala, datoteka i programa zaštićenih autorskim pravom.

Korisnik se obavezuje da neće koristiti iPortal.hr za reklamne poruke i slanje lančanih pisama.

iPortal.hr pridržava pravo da zabrani korištenje portala i servisa korisnicima koji krše pravila ponašanja.

iPortal.hr pridržava pravo povremene promjene pravila korištenja.